• Linux support

Professionele ondersteuning bij Linux

U kunt bij AllesLinux terecht voor alle vormen van Linux support die u nodig heeft: het installeren van programma’s, het opzetten van servers, upgraden naar een nieuwere versie of het compleet migreren naar een Linux-omgeving. Met bijna 15 jaar Linux-ervaring helpen we u graag verder met Linux.

Kunnen wij voor u aan de slag? Dan maken wij vooraf heldere afspraken over tarieven en bespreken we vooraf de werkwijze zodat u weet wat wij wel of niet voor u doen. Daardoor weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Ons aanbod

Voor iedere klus kunt u onze hulp inroepen. U bent van harte welkom voor onderhoudsopdrachten, maar ook voor problemen waar u zelf niet uitkomt of voor opdrachten/trajecten op lokatie. Wilt u uw volledige Linux-systeem door ons laten beheren? Kies dan voor ons onderhoudsabonnement.

Kies rechts de ondersteuningsvorm die bij u past.

Waarom ondersteuning van AllesLinux

   • Meer dan 15 jaar ervaring met Linux
   • Transparante tarieven en heldere afspraken
   • Korte lijnen en hoog kennisniveau
   • Wij beheersen de laatste technieken

Wat onze klanten zeggen

Mijn nieuwe webserver draait als een zonnetje, sinds het werk van AllesLinux heb ik geen crash meer gehad en het werkt sneller dan ooit. Als ik later weer linux support nodig heb zal ik zeker weer van me laten horen. Aanrader dus!
Pieter T.

Supportaanvraag